Oldal kiválasztása

Garancia

Termékeinkre a kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22) Kormányrendeletbe foglalt 12 hónap kötelező jótállási időtartalmat vállalunk.

 

Garanciális ügyintézés:

Cégünk a meghibásodott készülékekre telephelyi garanciát vállal, azokat üzletünkbe kell visszaszállítani, itt vesszük át javításra és szállítjuk tovább szervizünkbe. A termék vissza juttatásáról a vásárlónak saját költségén (saját szervezésben) kell gondoskodnia!

A jótállási igény érvényesítéséhez minden esetben szükséges az érvényes jótállási jegy bemutatása. (Amennyiben a készülék jótállási jegye elveszett vagy a jótállás időtartama már lejárt a készüléket külön díjazás ellenében tudjuk csak javíttatni.)

Jótállási időn belül a javításhoz szükséges alkatrészeket díjtalanul biztosítjuk, de amennyiben nem hozzák vissza telephelyünkre a készüléket, a helyszínre történő kiszállás költségei a vevőt terhelik.

A javítás ideje alatt csere készüléket nem áll módunkban biztosítani.

Fontos! Amennyiben a készülék hibájának oka nem a készülékre vezethető vissza, tehát nem rossz a készülék (pl: nem tudja a tulajdonos használni, nincs víz a csapban) a kiszállási díj a vásárlót terheli.

A készülék vételára nem tartalmazza az üzembe helyezés költségét!

Üzembe helyezési igény esetén kérjen ajánlatot értékesítőnktől!

KAPCSOLAT
Telefon
+36 30 925-0022
Nyitvatarás:

H-P: 14-18 óráig

KÖVESS BENNÜNKET

MINDEN JOG FENNTARTVA!
web / design