Oldal kiválasztása

HŰTŐTECHNIKA

Hűtőtechnika. A rozsdamentes acél ipari hűtőszekrény az egyik legfontosabb kiegészítő a kiváló minőségű konyhai termékekhez. Az ipari hűtők kulcsszerepet játszanak a szállodaiparban, de helyük van a családban is. E két terület eltérő kapacitása miatt ideális legkisebb kapacitású modellünk otthoni használatra a legjobb 145 literrel. Másrészt azokon a helyeken, ahol általában nagy konyhákat használnak, sokkal nagyobb konyhára van szükség, mert itt több alapanyagot, fogyasztásra kész ételt és italt kell hűteni.
Hűtőtechnika kínálatunkban modern és innovatív rozsdamentes acél hűtőszekrényeket találhat, amelyek a várakozásoknak megfelelően hosszú távú problémamentes működést biztosíthatnak. Néhány modell rendelkezik automatikus leolvasztási funkcióval, így búcsút inthet a kézi leolvasztásnak és annak nehézségeinek.

A rozsdamentes acél előnye:

hogy ellenáll a különféle sokkoknak és nem rozsdásodik. További pozitív tulajdonság a tisztítás egyszerűsége, ami fontos szempont a nagy növények számára, mert elősegíti a higiéniai szabályok betartását, bármennyire is egyszerű tiszta környezetet teremteni otthon. Rozsdamentes acélból készült hűtőszekrényeink nemcsak praktikusak, hanem az esztétika terén is élen járnak, így a konyha bármely stílusában nem mindennapi kellékévé válhatnak.