Oldal kiválasztása

Gyakran ismétlődő kérdések

Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket.
Itt Ön is megtalálhatja a választ a kérdéseire.

Gyakran ismétlődő kérdések

Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket.
Itt Ön is megtalálhatja a választ a kérdéseire.

Gyakran ismétlődő kérdések – GY.I.K.

Mikor és hol vehetem át a csomagomat, ha személyesen szeretném ezt megtenni?

Személyes átvétel esetén kérem, hívja a következő telefonszámot: +36 30 9250 022

Hol tudok árajánlatot kérni?

Ajánlatkérésre a következő e-mail címen van lehetősége: inoxbazis.zala@gmail.com
Amint beérkezik az ajánlatkérő e-mail, a legrövidebb időn belül – ami 24 óránál nem hosszabb – küldjük Önnek a személyre szabott ajánlatot.

Mi a különbség a sima és prémium pizzakemence között?

A neve is utal rá, hogy a prémium pizzakemence magasabb minőséget képvisel. Megjelenésében modernebb, mint az ECO kemence. A prémium kemence ajtajának zsanérja erősebb szerkezetű, állítható és jobban bírja a terhelést. A fűtőszáltól távolabb elhelyezett kezelőgombok hozzájárulnak a prémium pizzakemence élettartamának növeléséhez, valamint vastagabb szigetelőanyag beépítését teszik lehetővé, ami kevesebb hőveszteséget eredményez, ellentétben az ECO kemencével. A prémium kemence nyílása nagyobb, felül nem lekerekített, hanem téglalap alakú.

Mi a különbség a full samottos és a sima pizzakemence között?

A full samottos pizzakemence alul, felül, oldalt és hátul is tartalmaz samottot, ellentétben az ECO kemencével, ami csak alul és felül. Így nagyobb a hőtároló képessége, mint az ECO kemencének. Az ajtó nyitásakor is biztosított az állandó hőmérséklet, ami egyenletes sütést tesz lehetővé. A full samottos pizzakemencével akár 20-30%-kal több pizza süthető ugyanannyi idő alatt, mert nincs szükség a pizzák forgatására, mint az ECO verzióban. Jelentősen nagyobb a hőtároló képessége, így a hőingadozás ajtónyitáskor szinte nulla. Tehát a full samott kivitel egy energiatakarékosabb változat.

Vállalnak-e beszerelést és milyen díjszabással?

Legtöbbször egyedileg meghatározott árakkal dolgozunk. A gépek fajtája és mennyisége is befolyásoló tényező. Az árajánlatkérést követően a munkadíj/beszerelési díj is meghatározásra kerül. De vannak egységes beszerelési díjak: Mosogatógép beszerelése: 45.000Ft+ÁFA/db

UNIX, FM, Challenger, Alphatech, Primax kombi sütők beüzemelése: 45.000Ft+ÁFA/db

Rational kombi sütő beszerelése: 60.000Ft+ÁFA/db

Mit tegyek, ha a rozsdamentes termékem megrozsdásodik? Hogyan tisztítsam a rozsdamentes felületetet?

Az Inox Bázis Kft. saját gyártású rozsdamentes nagykonyhai berendezései megfelelnek a vonatkozó Európai Uniós szabványnak és az élelmiszerhigiéniás irányzatoknak és az OÉTI 505/20002-nek.

Anyag:
Az állítható láb: W.nr.1.4301/KO33
A munkafelület, burkolat: W.nr.1.4016/KO3, 1-1,2 mm vastagságú rozsdamentes acél.
Felületi finomság: Scotch Brite, KORN: 320.
Teherbírás: 80 kg/m² egyenletes eloszlás mellett.

Tisztíthatóság:

Korlátozottan klórálló felület (max.1% )
Mindennemű általános tisztítószer alkalmazható a felületeken, azonban foszforsavat nem tartalmazhat, és egyes savas, vagy lúgos tartalmú vegyszerek maximálisan megengedhető koncentrációja:
Benzalkonium-klorid – Benzil-C8-18-alkil-dimetilammonium-klorid 2%,
Alkil-C 10-16-dimetil-aminoxid 3%,
Kókuszzsírsavak-Káliumsói 2%,
Alkoholok-C16-18, etoxilált 5%,
Etiléndiamin-tetraecetsav-tetranátriumsó 1 %, Nátrium-C12-14-alkilszulfát, etoxilált <1% Zsíralkohol-etoxilált 5%, Alkilbenzolszulfonsav 3%, Natrium-karbonat 3%, Natrium-tripolifoszfat 3%, C 10-13-Alkilbenzol-szulfonsav 3%, Nátriumkumolszulfonát 3%
648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb anionos és kationos
felületaktív anyag.
Javasolt felületvédő-tisztító anyagok:
Plus 3000 speciális tisztító
Protector olaj

Teljes konyha berendezését is vállalják?

Nagy örömmel rendezzük be az Ön konyháját, hiszen cégünk a gyártáson és forgalmazáson kívül konyhatechnológiai tervezést és kivitelezést is vállal. Időpont egyeztetés után helyszíni felmérésre kerül sor, majd mérnök kollégáink megtervezik az Ön által megálmodott konyhát.
Ha Ön elfogadja a terveket és az árajánlatot, akkor megkezdődik a gyártás a saját gyártó üzemünkben, Pannonhalmán. Ha Ön velünk rendezteti be teljes konyháját, a szállításért és a beszerelésért sem kell fizetnie.

Kihez fordulhatok, ha egyedi terméket szeretnék gyártatni?

Ha Ön a honlapunkon megtalálható termékektől eltérő méretűt szeretne, akkor erre is van lehetősége. Például rozsdamentes munkaasztalok egyedi méretre gyártása.
Kérdéseivel forduljon Horváth József kollégánkhoz, a következő elérhetőségeken:
email:
inoxbazis.zala@gmail.com;
telefonszám: +36 30 925-00-22

Miért válasszam az Inox-Bázis Kft. saját márkás termékeit?

Az Inox-Bázis Kft. saját márkás termékei Pannonhalmán található jól felszerelt 3000 m²-es gyárunkban készülnek. Rozsdamentes nagykonyhai berendezéseink Európából beszerzett alapanyagokból készülnek. Német minőséget gyártunk kelet-európai árakon. Cégünknél Önnek lehetősége van egyedi termékek egyedi méretben történő gyártására is.

Kiszállítás esetében van-e méret-, érték- vagy súlyhatár?

Az Inox-Bázis Kft. a termék méretétől függetlenül megoldja a termék kiszállítását. Sem mérethatár, sem súlyhatár nincs, ha a rendelési összeg eléri a nettó 50.000 Ft-ot.

Szállítást vállalnak? Milyen költségekkel?

Az Inox-Bázis Kft. több futárszolgálattal is kapcsolatban áll. Partnereink: DPD, GLS, MPL, PMP, Kontakt-express). Szállítás esetében mindig az adott termék paramétereinek (méret, súly, érték) megfelelő legoptimálisabb szállítót választja.
A szállítás költségei az adott termék paramétereitől függnek.

Hogyan kell leadnom a rendelésemet?

Rendelést kizárólag írásban áll módunkban elfogadni.
Megrendelését az inoxbazis.zala@gmail.com e-mail címre küldheti. A megrendeléseket minden esetben visszaigazoljuk.
Amennyiben egyedi terméket vásárol, ebben az esetben a rendelés értékének egészét a gyártás előtt egy egyenlegbekérő alapján ki kell egyenlíteni.
Előre utalásos fizetési mód esetén a rendelés akkor kerül aktív státuszba, ha a megrendelő által megfizetett előleg teljesítésre került.
Utánvét esetében az áru átvételekor a futárnak fizet a megrendelő.

Mit kell tennem reklamáció esetén?

Reklamációját az inoxbazis.zala@gmail.com e-mail címre küldheti, vagy hívhatja a +36 30 925-00-22 telefonszámot, ahol értékesítő kollégánk áll rendelkezésére.
Kérjük, hogy amennyiben reklamációja merülne fel, csatolja az általunk kiállított számla szkennelt példányát, a problémás készülék adattábláját valamint pontos leírást az Ön által a készüléken tapasztalt problémáról.

Mi a különbség a saját márkás Ferrara és az import termékek között?

Az Inox-Bázis Kft. saját márkás rozsdamentes nagykonyhai termékei esetében azonnali alkatrészellátást biztosít. Prémium minőséget garantálunk még az ECO termékek esetében is.
Az importőrök is a legjobb minőséget képviselő cégek közül kerültek ki, az import termékek jelentős része olasz, lengyel és német.

Miért jobb egy hideg zónás olajsütő, mint a sima?

A hideg zóna kialakítás az olajsütők esetében azt jelenti, hogy az olajtérben kialakításra került egy úgy nevezett hideg zóna, ami egy mélyített rész, ahol a hőmérséklet kb. 30°C-al alacsonyabb, mint a sütőtérben.
Ha az olaj hőmérséklete csökken, a benne található apró prézli darabok kiválnak az ülepíthetőségi hőfokot elérő olajból és az alsó tartályba kerülnek. Ezzel elkerülhető a kis szemcsék égése, így az olaj finomabb marad és az élettartama is kb. másfélszeresére nő. Tehát pénz- és időtakarékosság valamint környezetvédelem szempontjából is előnyösebb.

Lehetséges, hogy más gyártó azonos külső méretű hűtője nagyobb űrtartalmú?

Hűtőgépek esetében nettó és bruttó űrtartalomról beszélhetünk. A legtöbb gyártó mindkét értéket feltünteti, de néhol előfordul, hogy csak az egyik érték szerepel. Így megtörténhet, hogy a vásárló nem a megfelelő értékeket hasonlítja össze.
Az Inox-Bázis Kft. a hűtőgépek termékleírásában minden esetben szerepelteti a hűtő bruttó és nettó űrtartalmát is. 
Sok esetben okozhat űrtartalmi különbséget a gyártók által kialakított különböző stílus, belső lekerekítések vagy a szigetelés eltérő vastagsága. 
Javasoljuk, hogy vásárlás esetén mindig körültekintően járjon el és figyelmesen olvassa el a termék információkat vagy kérdezze meg hozzáértő kollégáinkat.

A honlapon található „raktárról azonnal elvihető” jelzéssel ellátott termékek valóban vannak raktáron?

Honlapunk naponta frissül.
Ha Ön személyesen szeretné átvenni a terméket, ebben az esetben mindenképpen érdeklődjön a következő telefonszámon +36 30 925-00-22 , hogy az Ön által kiválasztott termék megtalálható-e raktáráruházunkban.

A külső paplanos vagy a fűtőszálas melegentartó jobb?

Paplanos melegentartó: 

  • Ha a víz valamilyen okból elpárolog belőle, biztonsági okokból a beépített hőkioldó kikapcsolja a fűtést.
  • GN edény behelyezésekor a külső paplan nem sérülhet meg, nem kerülhet rá étel.

Fűtőszálas melegentartó:

  • Ha a víz nem lepi el a fűtőszálat meghibásodhat.
  • Ha a meleg víz a meleg fűtőszálra folyik, az meghibásodást okozhat.
  • GN edény behelyezésekor mechanikailag sérülhet a fűtőszál.
  • GN edény behelyezésekor a fűtőszálra étel kerülhet.
Miért jó választás a Ferrara Forni pizzakemence?

Az Inox –Bázis Kft. saját gyártású Ferrara Forni pizzakemencéjének minden beépülő alkatrészét Európában gyártják, a kemencét pedig pannonhalmi üzemünkben gyártják. Minden alkatrésze azonnal elérhető raktárunkból.
A kifogástalan minőségű Ferrara Forni pizzakemencék esetében a RICA fűtőszálak, az Athermo hőfokmérő Olaszországban készül, a hőfokszabályozó pedig német gyártmány (EGO). A samottot az olasz Bartoli cég gyártja, és minden Európában készült kemencével csereszabatos.
A Ferrara Forni pizzakemencék szigetelése körben 5 cm-es jó, hőszigetelő anyaggal: (λ < 0,06 W/mK) történik, így a kamrán belül egyenletesebb hőmérséklet biztosított és az energia a sütésben hasznosul és nem a konyha fűtésében. Ezzel szemben a kínai gyártású konkurens termékek 3 cm-es üvegszálas, egészségre káros, rossz hőszigetelő anyaggal (0,15 W/mK < λ) szigeteltek.
A Ferrara Forni pizzakemencék ajtózsanérját kb. 1.000.000 nyitásra tervezték, míg a kínai gyártmány esetében az ajtóhatároló 10.000 nyitás után kopni kezd, ami azt eredményezi, hogy az ajtó lefelé billen, majd 100.000 nyitás után az ajtót ki kell cserélni.

KAPCSOLAT
Telefon
+36 30 925-0022
Nyitvatarás:

H-P: 14-18 óráig

KÖVESS BENNÜNKET

MINDEN JOG FENNTARTVA!
web / design