Oldal kiválasztása

SOUS-VIDE TECHNOLÓGIA

Sous-vide technológia.
A sous-vide tecnológiát világhírű séfek is alkalmazzák, mert felismerték, hogy ezzel a professzionális főzési eljárással a tökéletességet és a minőséget varázsolhatják éttermeikben a vendégeik tányérjára.
Ezzel a főzési technológiával a vákumcsomagolt ételt vízfürdőbe tesszük és állandó, alacsony hőmérsékleten lassan előfőzzük. Titka a precíz hőmérséklet-szabályozásban rejlik. A sous-vide technológiai eljárással az étel megtartja magában az eredeti ízeket, vitaminokat, ásványi anyagokat. Nem veszíti el a tápanyagtartalmát és a nedvességtartalmát sem. A végeredmény felülmúlhatatlan. Ízletes és zamatos zöldségek, gyümölcsök vagy húsok, melyek az átsütés után is omlósak és szaftosak maradnak.

 

Mind a(z) 5 találat megjelenítve