SOUS-VIDE TECHNOLÓGIA
Sous-vide technológia.
A sous-vide tecnológiát világhírű séfek is alkalmazzák, mert felismerték, hogy ezzel a professzionális főzési eljárással a tökéletességet és a minőséget varázsolhatják éttermeikben a vendégeik tányérjára.
Ezzel a főzési technológiával a vákumcsomagolt ételt vízfürdőbe tesszük és állandó, alacsony hőmérsékleten lassan előfőzzük. Titka a precíz hőmérséklet-szabályozásban rejlik. A sous-vide technológiai eljárással az étel megtartja magában az eredeti ízeket, vitaminokat, ásványi anyagokat. Nem veszíti el a tápanyagtartalmát és a nedvességtartalmát sem. A végeredmény felülmúlhatatlan. Ízletes és zamatos zöldségek, gyümölcsök vagy húsok, melyek az átsütés után is omlósak és szaftosak maradnak.
Mind a(z) 5 találat megjelenítve
-
Sous-Vide GN 1/1 – BASIC Ferrara-Forni statikus vizforgatással
139.000Ft (bruttó: 176.530Ft) -
Sous-Vide GN 1/1 – DELUX Ferrara-Forni rejtett vízforgatóval
249.000Ft (bruttó: 316.230Ft) -
Sous-Vide GN 1/1 – PROFESSIONAL Ferrara-Forni vízforgatóval
215.000Ft (bruttó: 273.050Ft) -
Sous-Vide GN 2/1 – DELUX Ferrara-Forni rejtett vízforgatóval
329.000Ft (bruttó: 417.830Ft) -
Sous-Vide GN 2/1 – PROFESSIONAL Ferrara-Forni vízforgatóval
299.900Ft (bruttó: 380.873Ft)